Abonos

CAMPANYA D'ABONAMENTS TEMPORADA 2023-2024

Recordamos que a partir del miércoles 12 de julio no se realizarán renovaciones ni nuevas altas, y que únicamente se atenderá de manera presencial de 14 a 18 h a los abonados afectados por las reubicaciones.

Del mismo modo, el jueves 13 de julio, se destinará exclusivamente para los cambios de localidad de los abonados que ya hayan renovado su pase; los interesados podrán hacerlo en el estadio de 9 a 18 h y online durante todo el día.

A partir del viernes 14 de julio y hasta el 21 de julio, fecha en la que finaliza la campaña de abonos, continuarán las renovaciones y nuevas altas de manera presencial con nuevo horario: de lunes a viernes de 9:30 h a 18 h.

En la modalidad de online del 14 al 21 de julio, únicamente podrán realizarse nuevas altas.

A partir de 24 de julio, atención presencial en las oficinas del club en horario de 9h a 14h.

Manual de la campanya

HOLA, T'AJUDEM A CONÉIXER EL PREU DEL TEU ABONAMENT?

Mitjançant aquesta xicoteta enquesta podràs filtrar els preus disponibles i conéixer els preus concordes al teu perfil. En menys de 30 segons tindràs el teu preu.

El club manté els preus respecte a l'anterior campanya.

El club premia la FIDELITAT per assistència de la temporada 22/23 aplicant el descompte del 30% als abonats accionistes (amb almenys una acció adquirida abans del primer partit de Lliga de la passada temporada 22/23) i amb una assistència de més del 75% dels partits oficials celebrats en el nostre estadi.

A més, els accionistes posseïdors de quatre o més accions es beneficien d'un descompte en l'abonament adult i juvenil de 60€ i en l'abonament infantil del 50% del preu.

*Estes promocions no s'apliquen a Grada d’Animació Levante Fans, Di_Capacitat ni Hospitalitat VIP.

Com a novetat, s'amplia l'edat de l'abonament Juvenil fins als 25 anys, passant de 15 a 18 anys a de 15 a 25 anys.

Gràcies a la nova tecnologia CONTACTLESS incorporada en l'abonament d'esta temporada, podràs accedir d'una manera més ràpida al Ciutat.

També estarà disponible l'abonament en el teu PASSBOOK/WALLET, podràs descarregar-lo en EL MEU ABONAMENT una vegada finalitzat el procés de renovación.

Per a la següent campanya, el club tornarà a premiar la FIDELITAT dels seus abonats per assistència de la temporada 23/24 en cas d'ascens a Primera Divisió, amb el descompte del 30% als abonats accionistes (amb almenys una acció adquirida abans del primer partit de Lliga de la temporada 23/24) i amb una assistència de més del 75% dels partits oficials celebrats en el nostre estadi.

Termini de renovació i noves altes en modalitat online. Des del 26 de juny

Termini de renovació i noves altes amb seient reservat en modalitat pressencial. Des del 28 de juny en el estadi, amb horari de dilluns a divendres de 10h a 19h. Dissabte 1 de juliol de 10 a 14h.

Fins al 11 de juliol tots els abonats tindran la seua localitat reservada. Passada esta data, podrán renovar en els seients que queden disponibles.

AVÍS IMPORTANT DOMICILIACIONS: Si vas domiciliar la passada temporada el teu abonament, per a la renovació automàtica del teu abonament hauràs de verificar les teues dades personals, compte bancari i agrupació abans o indicar qualsevol canvi abans del 9 de juliol.

A partir d'eixa data, es renovarà automàticament cobrant l'import complet en un rebut el dia 21 de juliol de 2023.

26 de juny. Comença renovació i altes online.

28 de juny. Comença renovació i noves altes presencials.

11 de juliol. Últim dia per a mantindre la reserva de la teua localitat.

El 12 de juliol. No hi ha altes ni renovacions

13 de juliol. Canvis de localitat. No hi ha altes ni renovacions.

A partir del 10 de juliol i fins al dia previ del primer partit de Lliga que es dispute en l'estadi, podran recollir en Tenda Granota de l'Estadi presentant DNI del titular, els abonats que renoven i noves altes en modalitat ONLINE

21 de juliol. Finalitza la campanya d'abonaments. A partir d'esta data, s'atendrà en les Oficines del club en funció de disponibilitat de localitats.

La renovació podrà realitzar-se a través d'este enllaç: https://abonos.levanteud.com

Haurà de seleccionar opció de NOVA ALTA O RENOVACIÓ.

Una vegada s'accedeix, s'han d'omplir tots els camps obligatoris per a tramitar la renovació, amb especial atenció a la revisió del correu electrònic actualitzat.

El sistema calcularà el preu final de cada abonat tenint en compte les promocions i/o descompte.

DOMICILIACIÓ:

Si domicilies el teu abonament, es realitzarà un únic càrrec en el teu compte bancari el dia 21 de juliol de 2023.

PAGAMENT AMB TARJETA

Pots realitzar el pagament amb la teua tarjeta de crèdit.

PAGAMENT AMB INSTANT CREDIT

Ara, podràs realitzar el pagament fraccionat en 3, 6 o 9 terminis, en un procés molt senzill. Finançament oferit per Sabadell Consumer Finance SAU. I subjecta a la seua aprovació.

Este procés es realitzarà en 3 passos. El client completa les seues dades personals i socioeconòmiques, es realitza una foto del seu DNI i introduirà les dades de la seua targeta de crèdit, el client signa el contracte de crèdit mitjançant un PIN enviat per SMS i finalitza la compra.

BIZUM, EFECTIU I MONEDER GRANOTA

*Pagament en efectiu, únicament aplicable pressencialment i amb un màxim de 1.000 euros per compra.

**Pagament amb Bizum, únicamente aplicable online.

***Si encara disposes de moneder granota, es descomptarà automàticament del preu final del teu abonament, independentment de la modalitat de pagament seleccionada.

Els abonats que desitgen sol·licitar l'emissió de la factura han de fer-ho just abans de pagar online o en el mateix instant de traure's l'abonament presencial.

Si ha renovat en modalitat online, podrà passar a partir del 10 de juliol i fins al dia previ al primer partit que es dispute a l’estadi.

Punts de recollida:

1.- Tenda Granota Estadi Ciutat de València (C/Sant Vicent de Paúl, 44)

En el cas que vosté no puga anar a per l'abonament pot autoritzar la recollida a una persona. Esta persona haurà de presentar un document d'autorització per a eixa gestió signada pel titular de l'abonament, així com una fotocòpia del DNI o document identificatiu en vigor de l'abonat.

En relació amb els beneficis que el club concedeix per l'assistència a tots els partits, el club publicarà en https://abonos.levanteud.com/panel, en un màxim de 72 hores després de la finalització del partit disputat en el Ciutat de València, el control d'assistència, podent així l'abonat verificar l'assistència o absència a este partit.

El termini perquè l'abonat puga realitzar qualsevol reclamació que considerara pertinent, amb vista a eventuals incidències que pogueren sorgir amb motiu de l'assistència als partits, serà de DEU dies naturals des de la seua celebració, de tal manera que, transcorregut este termini, no serà atesa cap reclamació.

La presentació de la reclamació per l'abonat en l'indicat termini no implica que la mateixa haja de ser necessàriament atesa pel club, perquè esta decisió se la reserva el Levante UD SAD, en funció de les circumstàncies de la incidència esdevinguda.

Esta campanya es manté l'ABONAMENT INFANTIL. Es podran beneficiar d'este descompte tots els nascuts entre l'1 de gener de 2009 i el 31 de desembre del 2018. No és necessari ser accionista.

No és necessari ser accionista.

Imprescindible presentar DNI en vigor, o el passaport en vigor o el llibre de família.

Esta campanya es manté l'ABONAMENT JUVENIL i s'amplia fins als 25 anys.

Es podran beneficiar d'este descompte tots els nascuts entre l'1 de gener de 1998 fins al 31 de desembre del 2008.

No és necessari ser accionista.

Imprescindible presentar DNI en vigor.

PRECIO ESPECIAL GRADA ANIMACIÓN: Con motivo de la ampliación de la Grada de Animación-LevanteFans los abonados juveniles que quieran sacarse el abono en esa zona disfrutarán de un precio especial. Consulta el precio en abonos.levanteud.com. Renovación únicamente presencial. Hasta completar aforo.

Els accionistes del Levante UD continuaran disfrutant d'un preu especial en els abonaments. Recordem que per a poder adquirir el passe a preu d'accionista caldrà ser titular de, almenys, QUATRE accions adquirides prèviament al inici de la campanya d’abonaments 23.24, és a dir, abans del 16 de juny de 2023.

D'altra banda, per a acollir-se a la promoció de fidelitat per a la temporada 23-24 l'abonat ha de posseir almenys una acció adquirida abans de la data del primer partit de Lliga de la temporada 22-23.
Les accions adquirides a partir del 19 de juny de 2023, únicament aplicaran per a la campanya de fidelitat a assistència (hauran de tindre almenys una acció i assistència al 75% dels partits) i descompte d'accionista (almenys quatre accions) per a la futura campanya 24/25.

El club oferix un dispositiu de centre de telefonades, amb els números 96 001 19 07 / 673 89 57 22, per a atendre els dubtes i ajudar en les gestions a tots aquells aficionats que ho necessiten.

L'horari d'atenció serà, dies laborables, de dilluns a divendres de 10.00 a 19.00 hores.

De la mateixa manera, el club oferix l'opció de posar-se en contacte amb nosaltres via correu electrònic: ticketing@levanteud.es