9.261 aficionats tindran el seu abonament gratis per haver assistit a tots els partits disputats en el Ciutat. Vols beneficiar-te d'esta promoció la pròxima temporada? Repetim.

1- Si en la temporada 18/19 el Levante UD aconseguix la permanència en Primera Divisió, tots els abonats que assistisquen als 19 partits de lliga en l'estadi Ciutat de València, tindran l´ABONAMENT GRATIS en la 19/20.

2- Els preus per a les renovacions són els mateixos que les altes noves de la temporada passada.

3- Continuem apostant per l'Abonament Infantil Gratuït per a fills o néts d'abonats de la 18/19. Si l'abonament infantil no és utilitzat com a mínim en 15 partits de Lliga durant la 18/19, no es podrà beneficiar de la promoció d'Abonament Infantil Gratuït en la temporada 19/20.

4- Mantenim l'Abonament Juvenil amb preus reduïts, el mateix preu que el de l'Abonament Infantil de pagament.

5- Els usuaris de l'APP Granota Fan Club disposaran de l'Abonament Digital per a accedir a l'estadi des de l'aplicació sense necessitat de l'abonament físic. No et perdes els avantatges de l'ús de l'aplicació!
El període de renovació i altes noves en la nova campanya d'abonaments comença el 14 de juny.

El Levante UD torna a apostar per la seua afició una temporada més i llança una campanya molt competitiva, en la que els aficionats que traguen el seu abonament per a la temporada 18/19, i vinguen als 19 partits de Lliga que es disputen en el Ciutat de València, tindran el seu ABONAMENT GRATIS en la 19/20 en el cas que s'aconseguisca la permanència.

En esta web, http://abonos.levanteud.com, també podràs trobar tota la informació que necessites saber per a la renovació de l'abonament o nova alta.

PREUS

Els abonats de la temporada 17/18, que hagen presenciat els 19 partits de la Lliga en el Ciutat de València, tenen l'ABONAMENT GRATIS per a la campanya 18/19, excepte LLOTJA VIP I LLOTJA EXECUTIVE.

Recordem que la promoció només és vàlida per al mateix tipus de localitat de la temporada 17/18. No s'admetran canvis de zona inclús pagant la diferència. Només s'admetran canvis a zones l'import de la qual siga inferior.

Als abonats de la temporada 17/18, que no hagen presenciat la totalitat dels partits de Lliga i que per tant no puguen beneficiar-se de la promoció anterior, se'ls manté els mateixos preus d'alta nova de la campanya anterior.

** Fills i néts d'abonats

Els preus per a noves altes per a la temporada 18/19 són els següents:

** Fills i néts d'abonats

L'abonament inclou tots els partits de Lliga i de Copa del Rei que es disputen en l'estadi Ciutat de València, així com als partits del Levante UD Femení i tots els encontres que disputen els equips de les Categories Inferiors en la Ciutat Esportiva.

INCIDÈNCIES AMB L'ASSISTÈNCIA AL CIUTAT DE VALÈNCIA

En relació amb els beneficis que el club concedix per l'assistència a tots els partits, el club publicarà en https://abonos.levanteud.com/mi_abono, en un màxim de 72 hores després de la finalització del partit disputat en el Ciutat de València, el control d'assistència, podent així l'abonat verificar l'assistència o absència al dit partit. El termini perquè l'abonat puga realitzar qualsevol reclamació que considerara pertinent respecte a eventuals incidències que pogueren sorgir amb motiu de l'assistència als partits, serà de DEU dies naturals des de la seua celebració, de tal manera que, transcorregut el dit termini, no serà atesa cap reclamació. La presentació de la reclamació per l'abonat en l'indicat termini no implica que la mateixa haja de ser necessàriament atesa pel club, perquè la dita decisió es la reserva el Levante UD SAD, en funció de les circumstància de la incidència succeïda.

ABONAMENT INFANTIL GRATUÏT

Per la compra/renovació d'un abonament d'adult, es tindrà la possibilitat d'adquirir tants abonaments infantils gratuïts com a xiquets en ascendència familiar hi haja en la família (de pares a fills i de iaios a néts) . Per a l'adquisició serà imprescindible presentar el llibre de família. Com en temporades anteriors, este abonament tindrà una porta d'accés diferenciada per cada zona del camp. En el cas que un adult utilitze este passe serà retirat en el mateix accés i denegada l'entrada a l'estadi. Important: Si l'abonament infantil no és utilitzat com a mínim en 15 partits de Lliga durant la temporada 2018/2019, no es podrà beneficiar de la promoció d'Abonament Infantil Gratuït en la temporada 2019/2020.

Es podran beneficiar d'esta promoció tots els xiquets nascuts entre l'1 de gener de 2004 fins al 31 de desembre de 2013.

ABONAMENT JUVENIL

Esta campanya es manté l'ABONAMENT JUVENIL. Es podran beneficiar d'este descompte tots els nascuts entre l'1 de gener de 2000 fins al 31 de desembre del 2003.

Consultar preu en les taules superiors.

Imprescindible presentar DNI en vigor

FINANÇAMENT

L'abonament es podrà finançar entre tres i nou mesos amb CAIXA POPULAR.
La gestió per a finançar l'abonament amb CAIXA POPULAR només es podrà realitzar en els punts de renovació en l'estadi Ciutat de València.
*Oferta financera de CAIXA POPULAR i subjecta a la seua autorització.

Exemple1:
abonament de 300 EUR a 9 mesos. TIN 0% TAE 10,32%. 4% comissió d'obertura a pagar en la primera quota. Primera quota 45,33 EUR (33,33 EUR quota + 12 EUR comissió d'obertura), resta de quotes: 33,33 EUR, última quota 33,36 EUR. Total degut 312 EUR.
Exemple2:
abonament de 300 EUR a 6 mesos. TIN 0% TAE 11,05%. 3% comissió d'obertura a pagar en la primera quota. Primera quota 59 EUR (50 EUR quota + 9 EUR comissió d'obertura), resta de quotes: 50 EUR, última quota 50 EUR. Total degut 309 EUR.
Exemple3:
abonament de 300 EUR a 3 mesos. TIN 0% TAE 12,91%. 2% comissió d'obertura a pagar en la primera quota. Primera quota 106 EUR (100 EUR quota + 6 EUR comissió d'obertura) , resta de quotes: 100 EUR, última quota 100 EUR. Total degut 306 EUR.

La documentació a aportar: Document identificatiu en vigor, justificant bancari (ha de ser titular del compte) i IRPF (autònoms), nòmina o justificant de la pensió.

ACCIONISTES

Els accionistes del Levante UD continuaran gaudint d'un preu especial en els abonaments. Recordem que per a poder adquirir el passe a preu d'accionista caldrà ser titular de al menys dos accions.

GRANOTA FAN CLUB

Els membres del Granota Fan Club podran renovar el seu abonament a través de l'aplicació. Per a això, rebran un missatge que els indicarà tot el procediment (només renovació sense finançament).

Descarrega't l'aplicació per a gaudir dels seus nombrosos avantatges.

RENOVACIÓ ONLINE

Els abonats que així ho desitgen també podran renovar el seu abonament a través d'esta mateixa pàgina (només renovació sense finançament).

La renovació online podrà realitzar-se fins al 5 de juliol a les 23:59 hores.

DATES DE VENDA D'ABONAMENTS

  • Del 14 de juny al 7 de juliol: Renovacions i noves altes. Durant este període es mantindran les localitats de tots els abonats de la temporada 17/18.

  • Durant els dies 9 i 10 de juliol: S'hauran alliberat els seients dels abonats de la 17/18 que no hagen adquirit la seua localitat fins a eixe moment. Els abonats de la temporada 18/19 podran canviar la localitat.

  • A partir de l'11 de juliol: Es podran continuar realitzant renovacions i noves altes.

HORARIS

Els abonaments estaran a la venda en la Llotja VIP de l'estadi Ciutat de València (accés per porta d'oficines), des del dijous 14 de juny fins al dissabte 7 de juliol, en el següent horari:

  • De dilluns a divendres de 9 a 20 hores

  • Dissabtes de 10 a 14 hores